Visdomskort v.33

http://framtidsvision.com

Den här veckan har jag valt att bara dra tarotkort som vägledning. Jag använder mig av Tarot of Dreams, som är en otroligt vacker och kraftfull lek. Korten symboliserar de energier som påverkar dig under kommande vecka.

Veckans början (Devil)
Något som du inte kan påverka, något som måste göras, något som gör att du känner dig fångad av en viss situation, som att du skulle ha känslan av att vara fast i något på grund av vissa omständigheter, inleder din vecka.

Men om du tar en titt närmare på bilden så ser du att den fångade personen har en öppen dörr. Ibland låser vi oss i sinnet vilket gör att vi gör oss själva till fångar eller offer, trots att vi har lösningen framför näsan.

Det finns med andra ord en lösning och ett svar på de bekymmer som du känner, du behöver bara lyfta blicken lite för att hitta vägen vidare.

Mitten på veckan (Pagen of Sword)
Nya idéer verkar vara på ingång, det kan vara något som du själv kommer på eller en kreativ person i din närhet som förmedlar något nytt till dig.

Var dock lite vaksam på dessa nya idéer eller intryck som kommer till dig. Du behöver nog fundera över dem en gång till, risken är annars att du gör något överilat eller impulsivt som du får ångra sen.

Slutet av veckan (Palace of cups)
Slutet av veckan ser ut att bli helt i din smak, njut av det du tycker om, livet ger dig en inre tillfredsställelse och möjlighet att fylla på dina energier.

Om du stannar upp och blir i stillhet kan du uppleva en mystisk process i ditt undermedvetna och du kan bli medveten om sådant du inte varit förut. Kortet säger också att du ska lyssna till dina drömmar som även dessa förmedlar budskap från ditt undermedvetna.

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter. Jag erbjuder vägledning både på distans och på plats.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *