Visdomskort v.34

http://framtidsvision.com

Även den här veckan har jag valt att bara dra tarotkort som vägledning. Jag använder mig av Tarot of Dreams, som är en otroligt vacker och kraftfull lek. Korten symboliserar de energier som påverkar dig under kommande vecka.

Veckans början (Nio i mynt)
Du ser ut att vara nöjd och har det du behöver. Den som gapar efter mycket mister ofta hela stycket, som ordspråket säger. Så se dig om i ditt liv, du har verkligen allt som du behöver just nu. Det handlar om både yttre och inre rikedom. Värdesätt det som finns omkring dig och njut av ditt liv. Njut av det resultat som du har uppnått genom allt ditt hårda arbete.

Mitten av veckan (Åtta i svärd)
Här finns en risk att du fastnar i din egen tankebubbla. Du kör tankarna på repeat , kommer inte vidare och hittar heller ingen lösning. Du blir helt enkelt fånge av dina egna tankar. Genom att utmana dina egna tankar, hitta nya perspektiv och tvinga dig se på saker och ting ur en annan synvinkel så kan du komma loss. Bubblan är bara en illusion, men det är bara du som kan få den att spricka, först då kommer du vidare i livet.

Slutet av veckan (Palatset i Svärd)
Här ser tankebubblan ut att ha spruckit och du har kommit vidare och fått ett nytt klart tänkande. Bilden visar på ett penthouse varifrån du får en bättre översikt över dina egna tankar och tankemönster. Byggnaden på bilden sträcker sig ovanför molnen, som tidigare har skymt sikten för dig. Nu är dina tankar klara, din perception ökar och du kan frigöra dig från dina tidigare tankemönster och fördomar med ditt nya klarseende.

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter. Jag erbjuder vägledning både på distans och på plats.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *