Visdomskort v.35

http://framtidsvision.com

Här kommer min tolkning av tarotkortens vägledning för vecka 35. Jag använder mig av Tarot of Dreams, som är en otroligt vacker och kraftfull lek. Korten symboliserar de energier som påverkar dig under kommande vecka.

Början av veckan (Knight of Swords)
Du verkar få upp ögonen för något nytt, hittar ny inspiration eller får en aha-upplevelse. Något som har känts tungt kan plötsligt kännas lättare, nästan som att du drabbas av ett plötsligt glädjerus.

Far nu bara inte hals över huvud vidare utan betänkligheter, knekten kan ibland vara lite för snabb i sina vändningar. Fundera och fokusera, sedan handlar du.

Var dock inte rädd för att bryta ny mark, det här kortet visar att nu vinner du på att tänka utanför boxen. Fokusera på ditt mål så har du alla möjligheter att lyckas.

Mitten av veckan (Empress)
Nu kommer verkligen något nytt till dig. Kvinnan på bilden växer upp som ett träd ur marken och håller i ett nyfött barn, framför henne finns naturens överflöd.

Ta emot de gåvor som kommer till dig, det kan vara både känslomässigt och materiellt. Det kan även vara en ny process som startar under den här veckan, kanske en fortsättning av nya idéer och inspiration som du fått under veckans början.

Det här kortet brukar visa på att det som du startar nu kommer att blomma längre fram. Kortet symboliserar fertilitet och graviditet, om det är något du önskar så är tiden rätt nu. Det här kortet brukar ta nio månader på sig att leverera fullt ut, oavsett om det är en graviditet, en affärsidé, ett renoveringsprojekt eller något annat som du startar upp under veckan. Kortet visar genom kvinnans rötter att det du startar nu är både jordat och stabilt.

Slutet av veckan (X of Wands)
Veckan har varit intensiv och innehållsrik, kortet visar att du nu behöver återhämta dig och samla dina krafter. Sätt dig själv i första rummet, du kan inte bränna ljuset i båda ändarna samtidigt och tro att du kan ge mer än du förmår, då blir du en slav under dina egna ambitioner.Vila upp dig och ta hand om dig.

Du kanske behöver rensa bland dina måsten, bör och ska. När dessa blir för många så glömmer du bort att leva. Kom ihåg att livet är till för att levas inte bara överlevas.

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter. Jag erbjuder vägledning både på distans och på plats.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *