Visdomskort v.30

Tarotkortens budskap (9 of Water)
Av alla 78 kort i tarotleken kommer precis som förra veckan 9 of Water upp. Det innebär att du just nu befinner dig i en gynnsam tid med positiva energier omkring dig.

Fortsätt önska och manifestera, det är nu eller aldrig som det sker. Vad önskar du dig? Just nu slår dina önskningar in och dina drömmar kommer att uppfyllas.

Kortet säger att du är värd mer än vad du tror, öppna dina armar och ta emot livets alla gåvor. Gåvorna behöver inte vara fysiska, de kan även vara upplevelser eller känslor. Lyckan ler sannerligen mot dig, tag tacksamt emot av universums överflöd.

Orakelkortens budskap (White Buffalo)
Den vita buffeln representerar en ny början och en ny tid. Kortet står för en tid av mirakler och balans som ska uppnås. Den vita buffeln symboliserar en hög andlighet och visar sig mycket sällan. Det är ett synnerligt magiskt kort.

Nu är tiden för magi och mirakler här och du är en av de kanaler som den vita buffelns ande använder för att uppnå de fantastiska förändring som håller på att ske. Kämpa inte emot, utan lita på att allt blir till det bästa. Överflöd och säkerhet kommer strömma in i ditt liv, allt är möjligt.

Änglarnas budskap (Astara)
Astara säger åt dig att sträcka dig efter stjärnorna, du förtjänar det bästa. Hon hjälper dig att höja din standard inom det område som du önskar, bara du ber henne och änglarna om hjälp. Om du inte ber dem om hjälp kan de bara se på och inget göra.

När du tillåter änglarna att hjälpa dig så får du tillgång till de verktyg som du behöver för ditt livssyfte. Du kommer även att inspirera andra när du tar emot av universums överflöd.

Universum består enbart av överflöd, det är människan som skapar brist. Ju mer du tar emot av detta överflöd, ju mer kan du också hjälpa andra.

Min sammantagna tolkning av veckans visdomskort:
Dags att öppna ögonen och se hur magin tar plats i ditt liv. Du står just nu i det stora vattenfallet av universums överflöd, tag tacksamt emot de gåvor som du får.

Kan du inte se det? Då behöver du rena dig från dina mentala blockeringar, det är ditt sinne som skapar bristen. Rena genom meditation, samt önska och manifestera det som du vill skapa. Nu är energierna starkare än tidigare.

Sträck dig efter stjärnorna, det är nu eller aldrig. Be änglarna om hjälp, ängeln Astara säger att du förtjänar det bästa, hon finns där och lyssnar på dig om du vill och behöver hennes stöd och hjälp.

Om du är intresserad av att få individuell vägledning genom intuitiv Tarot så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter. Jag erbjuder vägledning både på distans och på plats.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *