Kortet för dagen, måndag v.50

http://framtidsvision.com

Sju i mynt
Kortet säger att du har allt du behöver, men av någon anledning är du inte nöjd. Jagar du det omöjliga eller har du glömt att se vad du åstadkommit och vad du har i livet just nu?

Visst är det viktigt att ha drömmar i livet, men när drömmar och tankar övergår i en känsla av tomhet eftersom man inte når dit man vill, då tjänar de inte sitt syfte. Det är lätt att bli hemmablind, att inte se det fantastiska som faktiskt finns att vara tacksam över.

Idag är det tid för reflektion över allt du har, se det lilla som det stora. Rikta en smula tacksamhet till både dig själv och universum, och fyll dig själv med en positiv och ödmjuk känsla för livet.

Se även: Visdomskort v.50

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *