Kortet för dagen, tisdag v.50

http://framtidsvision.com

Kungen i stavar
En man med stor kraft och energi kan dyka upp idag. Det är en passionerad man som går in för att nå de mål som han har satt upp. Det kan vara passion både inom arbete, intressen och kärlek. Du kan ryckas med av hans virvlande passion och kanske tappa fotfästet för ett ögonblick. Akta bara så du inte landar för hårt.

Kortet kan också säga att ett avtal kommer på tal idag. Du kanske ska skriva på något viktigt papper eller dokument, kom ihåg att läsa det finstilta. Det behöver inte vara något stort avtal, det kan t ex vara ett köp över internet eller ett erbjudande om något som kan både locka och charma dig. Låt dig dock inte luras in i något som senare kommer att kännas fel.

Se även: Visdomskort v.50

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *