Kortet för dagen, onsdag v.50

http://framtidsvision.com

Palatset i mynt
Se dig om, du står på toppen av livet. Njut av utsikten, inse och var tacksam över allt det goda i ditt liv. Just nu står du i livets flöde, universum vill uppmärksamma dig på det. Tag tacksamt emot av det underbara överflöd som universum ger och har gett.

Mer överflöd är på ingång, det behöver dock inte bara handla om pengar och saker, utan det kan vara känslor av uppfyllelse eller nya kunskaper som strömmar till dig. Hela ditt livs trädgård är under framväxt. Vårda det du önskar mer av, så kommer överflödet i ditt liv att växa på flera håll.

Se även: Visdomskort v.50

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *