Kortet för dagen, torsdag v.17

http://framtidsvision.com

Eremiten
Idag kan du behöva vara själv i dina tankar, meditera eller på annat vis komma till ro med dig själv och ditt sinne.

Du kan ha en känsla av att ha kört fast, eller att du hamnat i en återvändsgränd. Men titta på kortet, där finns en dörr, problemet är bara att hitta rätt nyckel. Ovanför dörren hänger ett band med flertalet nycklar, men bara en kan öppna dörren.

Det innebär att du själv har nyckeln till din dörr som kan leda dig vidare i livet. Du äger din egen nyckel, du behöver bara bli medveten om vilken nyckel du ska använda.

Om du känner att du hamnat på en punkt i livet där du bara står och trampar så är det menat att det ska vara så. Du ska inte bara rusa genom livet, då hinner du inte reflektera. Därför har du nu kommit fram till denna dörr för att stanna upp och reflektera över ditt liv. Det är nödvändigt för din fortsatta andliga utveckling och växande, det gör att du får en klarare och tydligare bild över ditt liv. När tiden är mogen hittar du din nyckel och kan öppna dörren för att komma vidare.

Se även: Visdomskort v.17

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Delta i diskussionen

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *