Kortet för dagen, fredag v.17

http://framtidsvision.com

Sju av jord
Rikedomen finns omkring dig. Du måste bara välja att se den. Idag kan du ha kommit till någon form av vägval i ditt liv, nya beslut eller nya strategier är nödvändiga för att komma vidare.

Du kan självklart välja att fortsätta gå i samma hjulspår som tidigare, det kommer dock inte att leda dig framåt. Men det ser nu ut som att du har möjlighet att göra någon form av förändring för att få nya perspektiv och vyer i ditt liv. Valet är fritt och det ligger i din hand.

Var inte rädd för det okända. Du vet vad du har men inte vad du får, men universum serverar dig alltid det du behöver. Just därför kan du alltid lita på att det är rätt att våga gå vidare och prova nya vägar i livet.

Se även: Visdomskort v.17

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *