Kortet för dagen, måndag v.18

http://framtidsvision.com

Vagnen
Förändringens vindar ser ut att blåsa idag. Det handlar om påtagliga förändringar som tydligt kommer att märkas. Det kan också vara så att du fattar ett beslut idag som kommer att påverka dig framöver i livet.

Vad är det som du ska förändra idag? Ska du säga upp dig, eller är det kanske första dagen på nya jobbet. Ska du flytta, kanske säga upp ett gammalt kontrakt eller sälja en bostad? Ska du kanske titta på en ny bostad, renovera din bostad, göra nya inköp till bostaden eller fatta ett beslut om eventuellt köp av ny bostad? Eller du kanske ska ut och resa eller besöka en ny plats idag, du kanske planerar en resa eller bokar en resa idag?

Oavsett vad det är som du förändrar idag eller planerar att förändra så ser det ut att gå med fart. Det kan vara möjligheter som plötsligt kommer till dig som gör att du nu tar ett avgörande steg. Det ser hur som helst ut att bli en spännande och intensiv dag.

Se även: Visdomskort v.18

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *