Kortet för dagen, tisdag v.18

http://framtidsvision.com

Magikern
Idag är det en bra dag för att starta upp nya projekt. Har du någon idé som du har gått och funderat på under en tid så är det rätt dag idag att sätta fart med dina planer.

Magikerna säger att du har alla möjligheter på din sida, du ska inte tveka utan våga satsa och gå framåt. Det du skapar nu kan leda till något mycket bra. Magikerna håller i både trollstaven och spåkulan som lyser med all sin kraft på de fyra elementen som knyts samman med oändlighetens tecken, den liggande åttan. Åttan symboliserar rikedom, vilket innebär att du kommer att nå känslomässig rikedom och inre tillfredsställelse om du vågar satsa nu.

Det finns ingen bestämd riktning eller väg att gå, utan det är du själv som skapar den väg du vill vandra. Du kan behöva inhämta ny kunskap eller lärdom inom något område för att komma vidare. Det kan också vara så att nya möjligheter plötsligt öppnas upp för dig. Magikern kan symbolisera en ny läromästare i ditt liv eller en person som du kan be om hjälp. Kortet manar också till kommunikation, vilket kan ske både verbalt och digitalt.

Se även: Visdomskort v.18

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *