Kortet för dagen, onsdag v.18

http://framtidsvision.com

Palatset i Mynt
Har det varit mycket omkring dig den senaste tiden? Det är dags att vila nu. Du har gjort vad du kunnat och nu ska du bara njuta av att vara. Låt saker och ting ske i den takt som är meningen, skynda inget, utan bara luta dig tillbaka och andas.

Du får gärna fortsätta att drömma, men idag ska du inte agera. Tiden är inne för reflektion och tillbakadragande. Känn trygghet och visshet i att allt du gjort är tillräckligt. Du är bra som du är och du ska vara nöjd med det du har presterat i ditt liv, det har tagit dig dit där du är idag, det är ingen dålig resa.

Du har så mycket kunskap och lärdom med dig. Nu ska du stanna upp och låta de frön som du har planterat få börja gro och växa av egen kraft. Njut av att se vad du har presterat, skörden blir din till slut.

Se även: Visdomskort v.18

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *