Kortet för dagen, torsdag v.18

http://framtidsvision.com

Sex i Svärd
Du är nu inne i en period av kontakt med ditt undermedvetna. Det kan göra att du får många tankar i huvudet eller upplever nån form av känslostorm i kroppen. Det kan vara som att hela du lever i en bergochdalbana av tankar, känslor, drömmar, minnen och illusioner.

Lyssna till dina drömmar, de vill antagligen säga dig något. Det är något inom dig som behöver bearbetas, det kan vara något som du sedan länge förtryckt eller glömt bort, men som nu plötsligt poppar upp i ditt sinne.

Det här har med din inre livsresa att göra, alla lärdomar som du ska göra i det här livet. Du befinner dig på din plats i livet idag för att du har valt att besöka den. Det är en plats om fyller dig med inre rikedom för att ta dig vidare. Allt som sker i livet har ett högre syfte än vi själva kan förstå, och universum ser till att du får den resa som just du behöver.

Om du vill ta kommandot lite över din livsresa just idag, så ska du besöka en plats som du tycker om, eller en plats som du inte varit på tidigare, men som du är nyfiken på. Alternativt så bokar du idag en resa för framtiden.

Se även: Visdomskort v.18

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *