Kortet för dagen, fredag v.18

http://framtidsvision.com

Åtta i Svärd
Idag kan det kännas som att du har kört fast i livet och inte kommer vidare. Försök att inte kämpa för mycket, när du tänker och anstränger dig alldeles för mycket så blockerar du energiflödet både i dig och runt omkring dig. Du låser fast dig i den situationen som du vill ta dig ur, vilket ger motsatt effekt.

Det finns lösningar för att komma vidare i livet, du kanske behöver titta och söka i en annan riktning. Du kanske ska prata med nån som kan hjälpa dig med lite nya perspektiv.

Energin är tillfällig, så försök att inte fastna i den, utan släpp och gå vidare. Var öppen för nya perspektiv och var vaksam på tecken i din omgivning. Se dig omkring och var medveten om att du snart har kommit ur den här tankebubblan.

Se även: Visdomskort v.18

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *