Kortet för dagen, måndag v.19

http://framtidsvision.com

Tre i vatten
Vatten symboliserar det undermedvetna och det känslomässiga. Lyssna till dina drömmar och lita till din intuition. Idag kommer svaren på livets alla frågor och funderingar mer inifrån än utifrån. Du ska dock vara vaksam på tecken som kan vägleda dig eller som vill förmedla budskap till dig.

Kortet vill även förmedla till dig att du ska se det goda och ljusa i andra människor och inte låta dig förblindas av mörker och vägledas in mörka tankar och fördomar.

Samarbete är det som ger den största och bästa vinsten oavsett om det är privat, yrkesmässigt, utbildningsmässigt eller i något annat sammanhang. Samarbete kommer att skänka dig glädje, hopp och förväntningar. Det kan till och med finnas anledning att fira något just idag.

Se även: Visdomskort v.19

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *