Kortet för dagen, tisdag v.19

http://framtidsvision.com

Fyra i jord
Kortet talar om att arbete lönar sig. Det är också viktigt att du har en tydlig struktur så att du kan hålla fokus på vad du behöver göra. Kortet talar om att du just nu kan känna både stabilitet och trygghet, och att allt du gör nu kommer att bära frukt längre fram.

Överflöd finns omkring dig, det är bara att öppna ögonen och titta efter. Just nu ska du vila i vissheten av säkerhet och trygghet som du har skapat i ditt liv.

Universum har en plan för just dig och du befinner dig på helt rätt plats i livet för att kunna utvecklas vidare enligt ditt eget högsta bästa. Du har en stabil grund att utgå ifrån vilket gör det lättare att gå vidare ut i det okända.

Se även: Visdomskort v.19

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *