Kortet för dagen, onsdag v.19

http://frramtidsvision.com

Nio i vatten
Idag kan känslorna svämma över, och då menar jag i positiv bemärkelse. Du kanske uppskattar och värdesätter något eller någon i din omgivning, eller någon visar kanske dig extra uppskattning idag. Det kan också vara du själv som värdesätter din egen rikedom idag eller den rikedom som livet faktiskt erbjuder.

Du kanske får en gåva eller ger bort en gåva som är av stor känslomässig betydelse. Idag är det som att allt du rör vid blir till kärlek, en riktigt underbar och rosaskimrande dag.

Idag kan vara en dag när en dröm går i uppfyllelse eller att du når slutmålet på en resa eller projekt som du jobbat med en tid. Det ser ut som att något idag är värt att fira, en flaska bubbel är helt okej en dag som denna.

Se även: Visdomskort v.19

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *