Kortet för dagen, tisdag v.29

http://framtidsvision.com

Knekten i Stavar
Idag är det lite kvicka, snabba och impulsiva energier i luften. Det kan visa sig genom att du är lite spontan, gör det oväntade, eller tar tag i det där du tänkt på en tid, eller så händer det något oväntat och oförutsett som gör att du får planera om din dag.

Du kan frestas till något och överraska dig själv med att göra det oväntade. Det här är en ungdomlig och äventyrlig energi som sveper fram. Den kan få dig att vara lite extra busig idag. Men kom ihåg att den påverkar fler än dig, det innebär att någon annan kanske busar med dig idag. Ta det med ro, idag får man ha glimten i ögat.

Se även: Visdomskort för juli månad, v.27-v.30

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *