Kortet för dagen, onsdag v.29

http://framtidsvision.com

Kejsaren
Idag ser det ut som att beslut ska fattas. Det ser ut att vara av lite större betydelse. Är det något som du har gått och funderat över en tid så är det dags att du nu sätter ner foten och bestämmer dig för hur du ska göra. Du kommer inte vidare i livet genom att vela och tveka, det ger ingen utveckling.

Du kanske ska skriva under något idag, ett viktigt papper eller beslut. Det kan vara ett avtal eller ett kontrakt av något slag. Det behöver inte vara så att du skriver under för hand, det kan även vara nån form av digital underskrift, med bank-id eller liknande.

Oavsett vad det är för beslut som du behöver fatta idag så är det nödvändigt. Det kanske inte bara handlar om dig utan kommer att påverka fler omkring dig. Idag är det inte läge att tveka, bestäm dig och agera utifrån det som känns bäst i ditt hjärta.

Se även: Visdomskort för juli månad, v.27-v.30

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *