Kortet för dagen, torsdag v.29

http://framtidsvision.com

Månen
Starka energier är i omlopp, fokusera på vad du vill med ditt liv och din framtid. Vad vill du skapa eller uppnå? Månen står för det okända och magiska, nya händelser och möjligheter kan komma att påverka ditt liv.

Månen är full på lördag, men energierna byggs upp redan nu. Använd de kraftfulla och magiska energier som nu är tillgängliga och fokusera på det du vill uppnå. Allt är möjligt, tro på dig själv!

Titta på katten som speglar sig i dammen och tydligt ser sin inre styrka i det spegelblanka vattnet. Han räds inget! Med rätt styrka och fokus kan mirakel ske, använd din inre styrka och din intuition för att försätta berg i rörelse. Den här energin kommer att finnas med dig under resten av den här veckan.

Se även: Visdomskort för juli månad, v.27-v.30

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *