Kortet för dagen, fredag v.29

http://framtidsvision.com

Döden
Förändringar kommer, de är mer eller mindre oundvikliga. Om du en tid har tvekat eller varit bakåtsträvande så har du inget för det nu. Oavsett om du gillar eller ogillar förändring så kommer den nu, och det kan ske med besked.

Det här kan vara förändring på individnivå, men det kan även gälla en grupp, som t ex på en arbetsplats, eller ännu större; ett samhälle eller rent av hela vår värld.

En ny tid tar sin början säger det här kortet. När det här kortet visar sig så kan man räkna med att det blir större förändringar. Ibland kan de vara oväntade, men ibland sker de plötsligt och utan förberedelse.

Oavsett vilken förändring och ny början som kommer så är det som sker nödvändigt för att både du och mänskligheten ska nå en högre visdom. Var inte rädd, universum har en plan som övergår allas vår fattningsförmåga. Allt blir till det bästa.

Se även: Visdomskort för juli månad, v.27-v.30

Besök hemsida: framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *