Kortet för dagen, tisdag v.51

http://framtidsvision.com

Köp ett presentkort på en tarottolkning i julklapp.
Längst ner på sidan hittar du alla aktuella länkar.

Väktaren av Trollformler
Kortet visar på att det är mycket som är på gång, inget verkar stå stilla nu. Risken är snarare att det är för mycket som ska hända på kort tid. Väktaren av Trollformler kommer med stor kraft och energi och kan sannerligen få fart på saker och ting.

Här kan du behöva vara beredd på att vara flexibel då det kan bli lite tvära kast i tillvaron. Samtidigt gäller det att du behåller det inre lugnet och inte låter dig tappa behärskningen när dessa kraftfulla energier sveper fram. Det kan vara värt att du biter dig lite i tungan idag innan du öppnar munnen i något sammanhang.

Kortet kan både varna för en viss dramatik, men kan också betyda att du går in med stark passion i något. Det kan även representera en man som kan komma att få extra betydelse i något sammanhang idag. Det är en man som kan framstå som kraftfull och dramatisk, med gott självförtroende och som ser ledarskap som något helt naturligt.

LÄNKAR:
Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa (även distans)
Besök hemsida:
framtidsvision.com

Se mina aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v. 51
och
Månadsläggning för december

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *