Kortet för dagen, måndag v.51

http://framtidsvision.com

Köp ett presentkort på en tarottolkning i julklapp.
Längst ner på sidan hittar du alla aktuella länkar.

Väktaren av Utmaningar
En eftertänksam och klok man sitter och funderar på hur han ska lösa en situation. Genom ett fritt sinne och kreativt skapande så kommer han snart fram till en lösning.

Du kan idag befinna dig i en situation som kräver extra fokus och lösningsorientering. Låt sinnet flöda fritt så du inte låser dina tankar. Energierna idag hjälper dig till ett kreativt och lösningsorienterat sinne, kanske ska du våga prova något nytt eller göra på ett annat sätt än vad som är brukligt.

Nya strategier kan idag krävas då du kan ställas inför nya utmaningar. Väktaren av utmaningar vill att du ska lösa problemet utifrån din egen intelligens och kunskap. Du får just de utmaningar som du behöver för att växa som människa. Budskapet är att använda alla dina sinnen innan du agerar i en viss situation.

Men kortet kan även varna för att du lägger för höga förväntningar på dig själv, eller att du tror att andra har dessa höga förväntningar på dig och att du behöver leva upp till dem. Då kan det vara dags att lugna ner dig lite, ingen blir lyckligare bara för att du själv gör dig en björntjänst.

LÄNKAR:
Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa (även distans)
Besök hemsida:
framtidsvision.com

Se mina aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v. 51
och
Månadsläggning för december

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *