Kortet för dagen, fredag v.50

http://framtidsvision.com

Köp ett presentkort på en tarottolkning i julklapp.
Längst ner på sidan hittar du alla aktuella länkar.

Kärleksparet
Är du redo för romans, eller kanske dags att fördjupa den kärlek som du har i ditt liv? Idag finns ett rosa skimmer på kärlekshimlen som gör att vi kan bli lite extra berusade av kärlekens energier. Passion kan idag blomstra upp och ett par som redan lever tillsammans kan idag njuta av varandras sällskap lite extra mycket.

Harmoni och passion startar nu denna helg, den kommer att följa dig över hela helgen så njut nu av den rådande energin. Om du är singel kan du nu finna din stora kärlek, din själsfrände, energierna lovar nu evig kärlek.

Kortet visar även att någon form av partnerskap kan vara aktuellt, det behöver inte vara en kärleksrelation, det kan t ex vara ett projekt eller någon arbetsrelaterad relation som är av större betydelse. En själsfrände kan vara både en kollega eller en bästa vän.

LÄNKAR:
Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa (även distans)
Besök hemsida:
framtidsvision.com

Se mina aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v.50
och
Månadsläggning för december

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *