Kortet för dagen, torsdag v.51

http://framtidsvision.com

Köp ett presentkort på en tarottolkning i julklapp.
Längst ner på sidan hittar du alla aktuella länkar.

Väverskan av Trollformler
Väverskan av trollformler kommer med både kraft och magi, nu kan tron försätta berg, nu är allt möjligt. Energierna är positiva och kreativa, du kan nästan dansa fram i livet idag. Du kan känna dig både kreativ och kraftfull och få saker och ting att hända som att det vore magi.

Kreativ glädje och vitala energier bryter fram, en kraft som gör att du nästan blir magisk. Du kan med denna kraft uttrycka ditt inre vilket samtidigt gynnar andra som finns omkring dig, dessa kan dras med i din virvlande kreativa energi.

Julen för med sig denna magi som kan få dig att känna dig passionerad, självsäker, djärv och karismatisk. Din utstrålning förför dem som du har omkring dig och sannerligen börjar julstämningen med sitt magiska skimmer att infinna sig.

LÄNKAR:
Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa (även distans)
Besök hemsida:
framtidsvision.com

Se mina aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v. 51
och
Månadsläggning för december

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *