Kortet för dagen, fredag v.51

http://framtidsvision.com

Köp ett presentkort på en tarottolkning i julklapp.
Längst ner på sidan hittar du alla aktuella länkar.

Den Gröna Modern
Tillväxt är på väg in i ditt liv. Vårda det som du vill ska växa. Vårdar du din kärlek och ömhet så växer den, vårdar du ditt hat så växer det. Här gäller det för dig att välja utifrån ditt hjärta och du kommer att belönas rikligt och med överflöd utifrån de val du gör.

Kortet visar på den kvinnliga urkraften och den kärlek en mor kan ge till sitt barn, vilket i sin tur leder till att barnet utvecklas och växer till en stark och trygg individ. Genom att uppbåda din egen kvinnliga urkraft oavsett om du är kvinna eller man så kan du nu lägga grunden för en ökad fruktsamhet och tillväxt i ditt liv.

Likt en moders ovillkorliga kärlek ska du bemöta och vårda det och dem du har omkring dig. Det är denna kravlöshet som för med sig ett gudomligt överflöd till dig, det är universums lag och julens budskap.

LÄNKAR:
Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa (även distans)
Besök hemsida:
framtidsvision.com

Se mina aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v. 51
och
Månadsläggning för december

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *