Kortet för dagen, måndag v.52

http://framtidsvision.com

Nyfiken på hur ditt 2022 blir? Boka en årsläggning om 60 min.
Längst ner på sidan hittar du alla aktuella länkar.

Åtta av Välsignelser
Kvinnan på bilden har fått den omöjliga uppgiften till sig att skapa guldtråd utifrån de nystan hon har omkring sig. Trots allt jobb och känslan av det omöjliga så börjar hon att lyckas. Ju mer uppoffring hon lägger på sin uppgift ju bättre blir hon.

Denna magi kommer nu dig till godo i någon uppgift som du har. Vad är det som du behöver klara av, utföra eller fördjupa din kunskaper inom? Ge inte upp, utan fortsätt att öva och kämpa så kommer du att lyckas bättre och bättre.

Det här gäller både i stort och smått, det kan vara något som kräver sin lösning just för stunden, men det kan även vara en del av din livsuppgift. Du kanske håller på att utvecklas på ett högre plan i livet just nu och behöver därför mer kunskap inom något område för att kunna gå vidare. Du kan till och med behöva kliva ur din egen trygghetszon för att ta ytterligare ett kliv framåt.

LÄNKAR:
Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa (även distans)
Besök hemsida:
framtidsvision.com

Se mina aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v.52
och
Månadsläggning för december

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *