Kortet för dagen, tisdag v.52

http://framtidsvision.com

Nyfiken på hur ditt 2022 blir? Boka en årsläggning om 60 min.
Längst ner på sidan hittar du alla aktuella länkar.

Två av Trollformler
Visst vore det bra om du skulle kunna plocka fram all din kunskap och erfarenhet som en samling i en låda, och eftertänksamt välja vilken kunskap eller erfarenhet som passar bäst för att möta livets nya utmaningar.

På bilden ser du gamla kvistar och träbitar med olika mönster och symboler på. Varje träbit är från ett speciellt träslag och har sina egna egenskaper och budskap, det gör varje träbit unik och viktig.

Mannen som satt sig på knä har kastat upp träbitarna i luften och låtit dem landa huller om buller för att med hjälp av dem tyda ett budskap för hur han ska lösa en viss situation eller hur han ska gå vidare i en viss fråga. Han lyssnar på vad träet vill säga honom. Det är ren magi.

Det kortet vill säga till dig är att även du kan få svar genom ren magi, men först måst du vara bestämd i vad det är som du vill veta eller uppnå. Utan klara intentioner kommer magin att utebli. Svaret som du söker kan du få genom naturens olika tecken, men du kan även få svar genom att själv dra ett tarotkort, en runa eller något annat som tilltalar dig.

På bilden håller mannen i idegran som är ett djupt mörkt trä med koppling till andra sidan och andevärlden, och al som symboliserar profetior och orakelkrafter.

Om du har möjlighet att gå ut i naturen så kan du ställa din fråga till träden direkt, lyssna sedan inåt vad trädandarna svarar dig.

LÄNKAR:
Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa (även distans)
Besök hemsida:
framtidsvision.com

Se mina aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v.52
och
Månadsläggning för december

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *