Kortet för dagen, torsdag v.1

http://framtidsvision.com

Nyfiken på hur ditt 2022 blir? Boka en årsläggning om 60 min.
Längst ner på sidan hittar du alla aktuella länkar.

Eremiten
Ibland behöver man bara hitta lite egen tid och ta hand om sig själv. Idag kan vara en dag då du behöver ta hand lite extra om dig själv. Försök att göra något som du tycker om och som ger dig ny kraft och energi.

Du kanske ska fördjupa dig inom något eller ta reda på mer om något område. Det här kortet pratar om att nya kunskaper och insikter kommer till dig i den takt som du är redo. Du kan med andra ord inte tvinga fram olika insikter om din kommande framtid om du ännu inte är redo för dess svar.

Eremiten uppmanar dig att lyssna inåt på dig själv och stänga av alla yttre intryck. Du har alla svar inom dig, så lyssna noga. Kanske behöver du sätta dig och meditera över de frågor som du önskar svar på.

LÄNKAR:
Se aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v.1
och
Månadsläggning för januari 2022

Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa (även distans)

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *