Kortet för dagen, fredag v.1

http://framtidsvision.com

Nyfiken på hur ditt 2022 blir? Boka en årsläggning om 60 min.
Längst ner på sidan hittar du alla aktuella länkar.

Den Äldste
Moder jords uråldriga kunskap vill nu komma till tals. Varje människa som vandrat på den här planeten har lämnat ett avtryck, stort som smått. All denna kunskap och alla livshistorier finns bevarade i moder jords eller den äldstes minne.

Det här kortet manar dig nu att inte ha för bråttom, lär av gamla misstag, erfarenheter och beprövad kunskap. Historien innehåller kanske mer svar än vad du anar. Varför har du så bråttom framåt mot det okända, när det historiska kända är det som du behöver och som ger dig alla svar som du önskar.

Gamla skrönor och historier kan ha ett inbyggt budskap till dig idag. Var vaksam på tecken som har med det förgångna att göra idag. Ett meddelande eller budskap kan idag komma från en tid som varit. Detta budskap kan hjälpa dig att förstå meningen med livet och det som sker omkring dig.

LÄNKAR:
Se aktuella YouTube-klipp just nu:
Visdomskort v.1
och
Månadsläggning för januari 2022

Boka tid eller köp presentkort:
Klicka här för att boka eller köpa (även distans)

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *