Kortet för dagen, onsdag v.29

http://framtidsvision.com

Du hittar aktuella länkar längst ned på sidan.

Fem av Välsignelser
En känsla av fattigdom kan idag uppbåda sig. Det kan handla både om upplevelsen av ren ekonomisk fattigdom, men det kan även vara en känslomässig fattigdom, en energifattigdom, som sveper fram över dagen. Ge dock inte upp hoppet, möjligheter och lösningar finns omkring dig.

Vid en närmare titt på kortet så syns rikedomen i form av jordgubbar i snön. Men den hemliga frukten kan bara upptäckas av den som är generös och god, och handlar utifrån sitt hjärta. Kortet manar dig till att inte tycka synd om dig själv, risken är då att du missar de mirakler som sker omkring dig. Precis som pojkarna på bilden som har glömt att lyfta blicken från sin egen misär.

Ibland är det också så att vi inte kan klara av allt själva och då får man be andra om hjälp. Det här kortet vill tala om för dig att be om hjälp om du behöver det, eller så kanske det är du som sträcker ut en hjälpande hand till någon behövande idag.

Aktuella länkar:
Visdomskort v.29
Månadsläggning för juli månad

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *