Kortet för dagen, torsdag v.29

http://framtidsvision.com

Du hittar aktuella länkar längst ned på sidan.

Lögnaren
Oj, idag kan du behöva se upp lite extra och vara vaksam på vad som händer och sker omkring dig. Någon ser ut att fara med osanning, kanske lurar dig eller undanhåller något för dig.

Låt dig inte snärjas in eller övertalas till något idag, det kanske låter bättre än vad det faktiskt är. Om du funderar på inköp eller avtal idag så ta en extra dag på dig, kanske behöver du ta reda på mer information runt något eller läs det finstilta ytterligare en gång. Energierna idag är inte bara äkta, manipulation ligger i luften.

Något kan idag även förefalla bättre än vad det är, du kanske får höra det som du väntat på, det du har trott på och nu så är det som magin lovar dig stordåd. Om du ser på bilden så vill den här personen få dig att komma närmare, den talar gärna om för dig att du är extra speciell och är därför värdig att få höra de hemligheter som personen vill dela med sig av bara till dig. Du kan sannerligen få känna dig som den speciellt utvalda, men se upp så du inte går in i en dold fälla!

Aktuella länkar:
Visdomskort v.29
Månadsläggning för juli månad

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *