Kortet för dagen, fredag v.29

http://framtidsvision.com

Du hittar aktuella länkar längst ned på sidan.

Tio av Visioner
Drömmar kan nu gå i uppfyllelse. Det handlar dock inte om materiella ting, snarare om en själslig fullbordan och välsignelse av det goda. Kortet symboliserar kärlekens storhet och gudomlighet, den är oantastlig och odödlig.

Det symboliserar hopp och lycka, och kan kopplas till den egna familjen och vänner i det lilla, men kan även visa på hur kärlek kan skapa band över vår värld. Det viktiga är allas delaktighet och engagemang i att bry sig om varandra.

Enhörningarna erbjuder sin magi för att hjälpa dig och oss alla att förverkliga den allra vackraste vision och önskan om välsignelse. Enhörningarna på bilden är av en sällsynt sort, om du tittar noga så ser du att de är prickiga, dessa prickar syns endast vid fullmåne då deras kraft blir som störst.

Så bär med dig dina själsliga drömmar fram till nästa fullmåne som är om tre veckor den 12 augusti och se vilken vision som uppenbarar sig för dig, din familj, dina vänner eller världen omkring oss.

Aktuella länkar:
Visdomskort v.29
Månadsläggning för juli månad

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Delta i diskussionen

4 kommentarer

    1. Du kan boka via min hemsida framtidsvision.com. Jag tar emot kunder både på plats och distans, via telefon. Just nu har jag semester, men nya tider för augusti kommer snart ut 🥰. Du är varmt välkommen att boka din tid då ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *