Kortet för dagen, måndag v.30

http://framtidsvision.com

Du hittar aktuella länkar längst ned på sidan.

Sex av Visioner
Kortet visar en lycksalig flicka som ligger i gröngräset och läser i en bok, runt henne sker hela världens under och mirakler. Är det på riktigt eller är det bara fantasier? Det kanske inte spelar någon roll vilket, det viktigaste är den underbara känslan som hon befinner sig i och som kortet vill förmedla till dig.

Låt ditt inre barn komma fram, det som inte har några begränsningar eller förutfattade meningar om hur livet är och vad som är sant eller inte. Låt dig fångas av livets magi och dröm om de mirakler som du önskar i ditt liv.

Ibland ser vi på livet allt för seriöst, det är något som vi lär oss när vi växer upp från barn till att bli vuxna, men vi är aldrig för gamla för att se förtrollningen i livet om vi bara vill. Kortet vill påminna dig om att se denna förtrollning och att låta ditt inre barn få ta lite större plats. Öppna dina sinnen för denna magi, kanske för denna dag med sig lite nostalgi eller saknad av en svunnen tid.

Aktuella länkar:
Visdomskort v.30
Månadsläggning för juli månad

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *