Kortet för dagen, tisdag v.29

http://framtidsvision.com

Du hittar aktuella länkar längst ned på sidan.

Den kloka kvinnan
Under det förtrollade äppelträdet sitter en klok kvinna. På ena sidan av trädet växer månens silveräpplen och på den andra sidan växer solens guldäpplen, och under dess grenar kan du se två olika stigar. Du kan nu stå i någon form av beslut eller valsituation. Vilket äpple eller väg ska du välja?

Valet verkar inte vara helt självklart eftersom att det kan leda till olika framtidscenarior. Den kloka kvinnan kommer inte att kunna välja åt dig, men hon kan vara ett stöd eller hjälp på vägen i ditt beslut. Hon säger att du djupt inne i dig själv redan vet ditt svar, du vet vilken väg du kommer att välja.

Och om du fortfarande känner dig osäker i vilket beslut du ska fatta så ska du idag vara vaksam på tecken, för dina andliga guider finns med dig och hjälper dig så att du kan fatta rätt beslut. Tecken finns överallt, du ska inte negligera dessa. Om du inte ser dem är du helt enkelt inte redo att möta din framtid ännu.

Aktuella länkar:
Visdomskort v.29
Månadsläggning för juli månad

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *