Kortet för dagen, måndag v.29

http://framtidsvision.com

Du hittar aktuella länkar längst ned på sidan.

Ess av Visioner
Nu kan drömmar bli verklighet, eller du kanske får en chans att andas ut och återhämta dig efter en lite turbulent period. Idag är energierna snälla och gynnsamma. Titta noga på svanen och dess spegelbild, ibland blir illusionen till den verklighet som man upplever, du skapar med andra ord den verklighet som du lever i.

Svanen säger: En dröm är en önskan som ditt hjärta skapar.

Så vad önskar ditt hjärta? Nu finns möjligheter att se saker på ett nytt sätt, din andlighet utvecklas och din intuition blir starkare. Nu finns en öppen kanal mellan himmel och jord. Ljuset, kärleken och det omedvetna är stort idag.

Aktuella länkar:
Visdomskort v.29
Månadsläggning för juli månad

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *