Kortet för dagen, fredag v.28

http://framtidsvision.com

Fem av Trolldom
Ibland går inte saker och ting som vi har tänkt oss, framgången kan med andra ord vara varierande. Men ge inte upp om du stöter på motgång idag, utan res dig och försök igen. Motgången som du stöter på kanske finns där för att hjälpa dig att börja tänka i andra banor eller bli mer kreativ eller kanske för att knuffa in dig på en annan väg i livet.

Motgången finns där för att den har ett syfte, och syftet är att hjälpa dig växa som människa på det sätt som är bäst för dig. Så res dig upp ta nya tag och prova på ett annat sätt.

Kortet förmedlar till dig att du har den inre kraft och magi som du behöver, men att det kan vara klokt att inte rusa för fort framåt. Övning ger färdighet, så fortsätt med det som du önskar men bli inte övermodig och för djärv på ett sätt som gör att du sätter krokben för dig själv. Skynda långsamt och tro på dig själv.

Aktuella länkar:
Visdomskort v.28
Månadsläggning för juli månad

Besök hemsida:
framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *