Kortet för dagen, måndag v.43

http://framtidsvision.com

Du har väl inte missat min web-tarotkurs Lär dig spå i tarot som startar den 1/11, just nu till ett kraftigt rabatterat pris på hela 65%. Är du intresserad kan du läsa mer här: TAROTKURS

Balans
Det här kortet handlar om tålamod och balans i livet. Vilket område i ditt liv behöver balanseras? Har du kanske slagsida någonstans? Det här kan vara inom vilket område som helst, fundera över vilken del av ditt liv som det gäller.

Kortet vill förmedla till dig att ha tålamod både med dig själv och en viss situation. Rusa inte framåt i blindo utan var lite eftertänksam innan du tar nästa steg. Du ska också tänka på att inte ge för mycket av dig själv i något sammanhang.

Om du tittar på bilden så ser du att den symboliserar många delar av livet, men framförallt balansen i kropp och själ. Är din kropp och själ i balans? Har du ett sunt och bra intag av kost, dryck, alkohol och sömn? Men det gäller även intag av kunskap, njutning, stimulans, kontemplation, arbete och fritid.

Att ha tålamod med sig själv och hitta den rätta balansen i sitt liv kan vara en utmaning som många av oss kämpar med dagligen. Det viktiga är att inse att man inte kan lösa allt på en gång, men alla kan välja en del av sitt liv och göra en liten förändring för att komma mer i balans och må bättre. Vilken del av ditt liv behöver du ser över, ha tålamod med och hitta balans inom? Vad blir ditt första steg mot en bättre balans och insikt om dig själv?

LÄNKAR:
Visdomskort v.43
Månadsläggning för oktober

Besök hemsida/boka privat sittning:
Hemsida
Bokadirekt

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *