Kortet för dagen, fredag v.42

http://framtidsvision.com

Klicka här om du vill läsa mer om mig eller boka en tjänst.

Knekten av Bägare
Saker och ting verkar gå din väg. Det kan vara en önskan som nu slår in eller något som du kämpat för en tid som nu får sin lösning, det som tidigare har gått trögt kan nu få en knuff framåt. Det är något som sker som påverkar dina känslor i positiv riktning.

Du kan idag uppleva bubbel och pirr inombords, lite som att du skulle vara nykär. Något som händer eller budskap som kommer till dig kan få dig att känna på det viset.

Kortet säger även att du nu ska lyssna extra noga till dina drömmar, budskap kan även komma den vägen till dig. En lite varning följer dock med detta kort och det är att du inte ska låta dig luras in i något som kan verka för bra för att vara sant. Även om du får bubbliga känslor idag så behöver du hålla huvudet kallt och tänka realistiskt.

LÄNKAR:
Visdomskort v.42
Månadsläggning för oktober

Besök hemsida/boka privat sittning:
Hemsida
Bokadirekt

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Kontakt:
madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *