Kortet för dagen, fredag v.17

http://framtidsvision.com

Två av Stavar
Om veckan har varit turbulent så ser du nu ut att närma dig din destination. Du kan nu ställas inför en valsituation eller beslut av något slag. Det kan vara något som plötsligt kommer till dig eller något du har funderat över en tid. Frågan är vilken livsväg som du vill fortsätta på?

Du kan behöva väga fördelar och nackdelar mot varandra, du kanske behöver prata och diskutera med någon, men det viktigaste är att du följer ditt hjärta för vad som känns rätt för dig.

Kortet visar att du behöver gå några steg till på din nuvarande väg, men bara några steg fram måste du ta beslutet för vilken port du ska gå igenom, du kan bara välja en. Hur du än väljer så kommer det att bli rätt för just dig. Saker och ting lättar och du går igenom portalen för resten av ditt liv. Det är stora energiskiften som sker just nu.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.17
Månadsläggning för april

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Delta i diskussionen

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *