Kortet för dagen, torsdag v.17

http://framtidsvision.com

Djävulen
Nu behöver du sortera dina tankar. Välj bort det som känns mindre viktigt, eller be någon hjälpa dig.

Kortet pratar om att du kan känna dig begränsad eller fångad av omständigheter. Som att du inte har den kontroll som du önskar eller att du kanske är beroende av någon annan. Men stanna upp och andas, det finns en väg ut.

Precis som personen på bilden känner sig fångad i en bur, kan du känna dig just nu. Det gäller bara att lyfta blicken, det finns en utväg, burdörren står öppen. Fundera över vilken väg du kan ta ut ur din egen mentalt skapade bur, även din dörr står öppen. Men det är bara du själv som kan välja om du vill kliva ur den mentala buren eller stanna kvar.

Det är lätt att bli förblindad av motgångar och problem, men för att komma vidare behöver vi ibland tänka utanför boxen. Ju mer kreativ din hjärna kan bli ju snabbare och lättare hittar nu nya vägar och lösningar på just dina begräsningar och bekymmer. Försök att se både objektivt och kreativt på din situation för att komma vidare.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.17
Månadsläggning för april

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. Ett varmt tack för budskapet jag hoppas jag snart kommer ut från ”buren”. Jag önskar dig en bra dag och var rädd om dig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *