Kortet för dagen, tisdag v.8

http://framtidsvision.com

Klicka här om du vill läsa mer om mig eller boka en tjänst.
Du hittar fler aktuella länkar längst ned på sidan.

Trollkvinnan – Översteprästinnan
Det här kortet utstrålar magi och mystik, men med en kärleksfull touch med både värme och kärlek. Kortet symboliserar förändring och transformation, vilket har varit ett genomgående tema under den senaste tiden. Det är som att vi i detta år 2024 har klivit in i en portal som kommer att förändra oss alla både i stort och smått. Förändringarnas tid är där vi är just nu.

När denna trollkvinna sveper med sin hand över kitteln och skapar magi i världen så bildas en ridå mellan den synliga världen och den osynliga världen. Korpens omättliga nyfikenhet får den att dras till den magiska kitteln där den genom sina vingslag bidrar med magisk synkronicitet.

Symbolen av denna magiska sammansmältning bekräftar att vi nu är på rätt väg. Så kopplat till var du befinner dig i livet just nu så är du på rätt väg och saker och ting kan falla på plats genom tillfälligheter som kan kännas både magiska och otroliga. Allt kanske inte är tydlig än, vissa delar befinner sig fortfarande i den osynliga världen, men det kommer att visa sig i den synliga när tiden är mogen.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.8
Månadsläggning för februari 2024

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Livet är en sällsam gåva, något vi måste oss själva lova. Det öppnas dörrar varje dag. Lev här och nu, och ta vara på dina dagar. 🙏🏻❤️🤗

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *