Kortet för dagen, onsdag v.8

http://framtidsvision.com

Klicka här om du vill läsa mer om mig eller boka en tjänst.
Du hittar fler aktuella länkar längst ned på sidan.

Tio av Stenar
Det här kortet visar oss att vi inte ska fastna för mycket i vår materiella värld, det är inte dessa världen som ger oss vad vi behöver i längden. Kanske är det något som du just nu behöver släppa taget om för att komma vidare i livet. Låt dig inte begränsas av att du låser dig fast vid viss saker eller förhållanden som du tror är det rätta. Lyft blicken och se att du kan finna andra värden i livet.

Det här kortet kan även visa att på att man har fastnat i sina tankar och att man på så vis begränsar sig själv. En form av mentalt fängelse där det kan vara svårt att hitta vägen ut. Här gäller det att försöka släppa de tankar som begränsar sinnet och hitta nya vägar framåt.

Eftersom kortet är en tia så visar det också att det är dags för utveckling och en ny tillväxtcykel i livet. Det kan innebära att man behöver släppa vissa saker för att gå vidare. Övergången eller förändringen till det nya sker först när dina prioriteringar är i balans, så frigör dig från dina begränsningar och följ livets flöde.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.8
Månadsläggning för februari 2024

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *