Kortet för dagen, tisdag v.9

http://framtidsvision.com

Du vet väl att du kan prenumerera på din personliga månadsläggning, skicka ett mail om du är intresserad. Du hittar mailadressen längst ned.

Är du intresserad av att läsa min tarotkurs? Du kan läsa mer om den här.
Du hittar fler aktuella länkar längst ned på sidan.

Bella Rosa – Djävulen
Den mystiska Bella Rosa döljer sitt ansikte bakom den venetianska maskeradmasken, vilket vill säga oss att den yta som vi ser eller visar inte alltid är det som avspeglar vårt inre. Symboliken i detta är att du alltid ska vara nöjd med den du är och stolt visa upp ditt inre. Var sann mot dig själv!

Bella Rosa vill säga oss att vi inte ska fästa oss för mycket vid det som inte är sant, äkta eller genuint. Hon varnar för olika typer av beroenden eller för stor befästelse till materiella ting som kan få oss in på fel väg i livet.

Nere i vänster hörs syns en liggande åtta som är en oändlighetssymbol, om vi kopplar det till gårdagens kort med fågel Phoenix så blir det tydligt att inget försvinner allt bara förändras. Med andra ord är det därför viktigt att vara sann mot sig själv då allt du ger kommer igen.

Om vi tittar liter närmare på den liggande åttan i bilden så ser vi att det i själva verket är en orm som biter sig själv i svansen. Ormen symboliserar förändring och indikerar pånyttfödelse och slutförande av en livscykel. Så var sann mot dig själv och lita till att du är perfekt som du är utan en falsk fasad eller putsad yta.

Det kan nu vara läge att fundera över hur äkta och ärlig du är mot dig själv och om det finns någon form av beroende som du kan behöva göra dig fri ifrån. Ärlighet mot dig själv och din egen spegelbild är det som lägger grunden för den renaste sanningen.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.9
Månadsläggning för februari 2024

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *