Kortet för dagen, onsdag v.9

http://framtidsvision.com

Du vet väl att du kan prenumerera på din personliga månadsläggning, skicka ett mail om du är intresserad. Du hittar mailadressen längst ned.

Är du intresserad av att läsa min tarotkurs? Du kan läsa mer om den här.
Du hittar fler aktuella länkar längst ned på sidan.

Fem av Speglar
Det här kortet handlar om förlåtelse, och i första hand om att kunna förlåta sig själv, att komma i balans, komma över besvikelser och finna en inre frid och harmoni. Du kan ha gått igenom eller står i en känslomässigt laddad och jobbig period där du nu behöver komma vidare och kunna släppa det som varit.

Det här kortet kommer med hopp och säger att de sår som du bär på eller de känslomässiga skador som du har fått kommer att läka med tiden. Men för den bästa läkning krävs förlåtelse, och här kan det handla både om att förlåta sig själv och andra.

Alla känslomässiga sår läker snabbare och ger färre ärr när du utifrån din inre medkänsla kan förlåta både dig själv och dem som på något vis har gjort dig orätt. Så låt ditt inre känsloliv komma i balans och känn hur din egen förlåtelse ger dig läkning och en inre harmoni, släpp de gamla och tunga energierna och låt nya lättsamma energier ta plats i ditt inre liv.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.9
Månadsläggning för februari 2024

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *