Kortet för dagen, torsdag v.9

http://framtidsvision.com

Du vet väl att du kan prenumerera på din personliga månadsläggning, skicka ett mail om du är intresserad. Du hittar mailadressen längst ned.

Är du intresserad av att läsa min tarotkurs? Du kan läsa mer om den här.
Du hittar fler aktuella länkar längst ned på sidan.

Keltisk uggla – De hängde mannen
Det här kortet bygger vidare på det tema som jag tycker mig sett genom den här veckans budskapskort. Symboliken i det här kortet handlar om pånyttfödelse, genom att söka sin inre visdom och öppna upp sitt sinne för nya tankesätt kan nya möjlighet öppna upp sig på vägen.

Kortet pratar om att vi genom insikten och förståelsen för hur allt hör samman och är en del av hela skapelsen blir mottagliga för det undermedvetna och okända. Den osynliga världen förblir i mörker för dem som tvivlar eller förnekar dess existens.

En uggla kan se genom de mörkaste nätter och har förmågan att se sitt mål långt där borta. Det kräver dock både tålamod, fantasi och lugnet att betrakta sitt mål utan ett direkt handlande. Dessa förmågor kan nu vara en styrka som du kan anamma i den situation som du befinner dig i. Se ditt mål, men skynda långsamt, tålamod och lugn kan vara det som tjänar dig allra bäst nu.

Låt ditt undermedvetna och din intuition leda dig dit du ska. Genom att låta det gudomliga ljuset omsluta dig så kan den keltiska ugglan hjälpa dig i din personliga tillväxt genom att förmedla den uråldriga visdomen som den besitter.

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

AKTUELLA LÄNKAR:
Veckoläggning för v.9
Månadsläggning för februari 2024

Besök hemsida/boka personlig tarotvägledning eller köp presentkort:
Hemsida
Bokadirekt

Mail: madeleine@framtidsvision.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *