Sätt dig själv först

Vad är tid och vad är liv? Fyller du din tid med liv eller fyller du bara livet med tid? Genom att hitta balans i livet hittar du också den inre tillfredsställelsen.

Vad fyller du din tid med? Hämta och lämna barn på förskola och skola, skjutsa till träningar och matcher, gå ut med hunden, mata kaninen, laga mat, diska, tvätta, städa, bädda, betala räkningar, hjälpa barnen med läxor, tanka bilen, uppdatera social medier och till slut somna i soffan utan att knappt hunnit smaka på det där vinet som du hällt upp i glaset?

Vad är livet? Jo det är det som sker medan du springer runt och gör alla dina måsten.

För alla måsten går före dig själv, du hamnar alltid på prioriterad sista plats på din egen lista.

Om du känner igen det här, så är du i alla fall inte ensam.

Men för att orka vara den där supermänniskan så måste du börja prioritera dig själv och faktiskt sätta dig själv först.

Det betyder inte att du ska sluta bry dig om dina barn och din familj, tvärt om. Ju mer du värdesätter och prioriterar dig själv, ju bättre mår du och därmed alla omkring dig. Du kommer att istället för att vara den utarbetade, utslitna människan som somnar med handen i chipspåsen få ny energi och vitalitet som kan öppna nya vägar i ditt liv.

Genom att hitta din inre balans och känsla av att må bra kommer inte bara du att förändras utan hela din omvärld. Prova så får du se. Men bara om du vågar!

Om du känner att du vill ha mitt personliga stöd i just din personliga utveckling så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *