Är du medveten om dina tankar?

Vad brukar du tänka på om dagarna? Forskning visar att vi människor tänker runt 65 000 tankar per dag. Visst låter det galet! Hur många av dessa var du medveten om att du tänkte? Förmodligen inte så många.

Av alla dessa tankar som går genom vårt huvud så är vi medvetna om cirka 200, och av dem väljer vi oftast att köra omkring 20 tankar på repeat, dvs upprepning. Det känns tryggt och bra för hjärnan, men är inte särskilt utvecklande.

Ofta är dessa 20 tankarna dessutom av negativ art. De gör så att vi förminskar oss själva, får oss att känna skuld och otillräcklighet.

Men vem väljer dina tankar? Det finns bara ett svar på den frågan och det är du.

Genom att bli medveten som sina egna tankar och att man faktiskt kan styra sina tankar så kan man bryta gamla invanda destruktiva tankemönster och byta ut dessa mot positiva, kreativa och energigivande tankar.

Genom att bli din egen illusionist kan du lära hjärnan att tänka positivt och att se möjligheter även när du tror att du kommit till vägens ände. Tänk du kanske hittar en okänd stig att gå vidare på. Snårig kanske den är, precis som livet mellan varven. Men plötsligt ser du gläntan med nya möjligheter där framme, eftersom du valde att tänka positivt.

Om du känner att du vill ha mitt personliga stöd i att bryta ditt gamla tankemönster så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *