Våga tro på dig själv

Låt inte rädslorna styra ditt liv. Rädslor begränsar, hämmar och förminskar. För att växa måste du våga tro på dig själv.

Genom att låta rädslorna styra ditt liv kommer du aldrig att nå den inre tillfredsställelse och frihetskänsla som du strävar efter.

Eftersom frihet börjar inifrån så måste du våga tro på dig själv, släppa taget om det som begränsar dig och ta nya kliv ut i livet.

Våga prova den otrampade stigen, någon måste alltid gå först. Genom att vara den som går först blir du även ett ledljus för dem som kommer efter.

Visst kommer du att stöta på motstånd i snårskogen och visst kan du alltid välja att gå tillbaka i dina gamla hjulspår, som ständigt leder dig runt i samma cirkel. Eller också väljer du att tro du dig själv och vågar gå vidare på nya okända marker.

För varje hinder du bemästrar så stärker du dig själv och din självkänsla, så låt inte rädslorna hålla dig fången från att utvecklas som individ och människa.

Vad är du mest rädd för i livet? Att upptäcka nya dolda sidor av dig själv eller att utforska nya för dig hittills okända möjligheter i livet?

Du kommer aldrig få veta vad livet mer har att erbjuda om du inte vågar se efter. Våga tro på dig själv!

Om du känner att du vill ha mitt personliga stöd för att nå inre tillfredsställelse och förändra din verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *