Livets trädgård

Vad odlar du i livets trädgård? Odlar du medvetna val och känslor och låter dem blomma ut i full blom genom kärleksfull omvårdnad eller försöker du odla kärlek genom förtryck, mörker och hat?

När du sår ett frö i jorden så måste du ge det näring och omvårdnad för att det ska växa, gro och bära frukt. Precis så är det också i livets trädgård.

De frön du sår idag är de du kan skörda längre fram. Men det går inte att så ett kärleksfrö och sen föda det med svartsjuka, misstro och hat, för att tro att det ska utveckla en kärleksrik frukt.

Det frö du sår kommer att utvecklas till precis det som du föder det med. Det spelar ingen roll om du omedvetet missköter livets trädgård, de frukter som kommer där ur är precis de som du har fött upp. Ogräs växer alltid bra om vi inte håller efter det.

Så dina frön genom medvetna val och agera utifrån aktiva val och handlingar när du vårdar dina frön. Genom att vara medveten både i tanke och handling och utifrån det göra aktiva val så kommer du att få lyckosam avkastning när det är dags för dig att skörda.

Så frågan du behöver ställa dig är med andra ord: ”Vad vill jag odla i mitt liv och i min livets trädgård?”

Odla inte dina mörka tankar i livets trädgård, precis som alla växter vill ha ljus och kärlek så vill även det som ska gro i livets trädgård ha det.

Ju mer ljus och kärlek du tillför , ju mer ljus och kärlek får du tillbaka.

Om du känner att du vill ha mitt personliga stöd för att nå inre tillfredsställelse och förändra din verklighet så är du välkommen att gå in och läsa mer på min hemsida, där du även kan göra tidsbokning och hitta mina kontaktuppgifter.

www.framtidsvision.com

Med ljus och kärlek, din livsguide Madeleine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *